lördag 28 mars 2009

Fördelen med en personal shopper...


Med gjajjorna uppskjutna i håret, glansig dunkappa och vita jeans kliver hon in från snöstormen som rasar utanför. Solisar? Vaddå? Det var ju sol i morse säger hon och ler glatt!


Fördelen med att känna en personal shopper är att man får plaggen levererade hem för provning. Sen är det ju förstås en fördel om den som shoppar åt dig känner din smak.
Det kan jag ju säga att det gör vår egen speciella shopper, Cattis. Hon är otroligt pricksäker på att hitta plagg som man alltid känner sig rätt och inne i. Sen att hon har en fenomenal fingertoppskänlsa för allt trendigt gör att det blir häftigt att bli klädd av henne.
Cattis har i åratal klätt mig med det senaste. Hon har dessutom sedan några år tillbaka en shop, där kan man klämma och känna och prova i timtal.
I går for hon med fara för sitt eget liv från Saltis där hon har shopen Systrarna i Handelshuset för att rädda vår Karin som var i klädnöd. Karin hade i all hast bilat från Gävle i snöstormen för att bli uppklädd till våren. också med fara för livet, fast hon bor egentligen i Karlstad, lång story, tar den en annan gång,



Klädprovning på G!



Sen lite middag och tjejsnack!



Cattis och Karin! Glada mitt i natten utanför min port

0 comments:

Skicka en kommentar

Related Posts with Thumbnails