söndag 8 november 2009

Lycka är...


Lycka är att se ut som yrvaken åkersork, en varm sådan!

Mitt under min fredagkväll kom det en pälsmössa flygande och landade på mitt huvud! Jag som letat efter min pälsmössa med ljus och lykta behöver inte leta mer för nu har jag en ny!
Det goda CickiG letade efter huvudet som askungemössan passade på och se där fanns jag!

I mitt förra inlägg om "As good as it gets" finns en scen där Jack Nicholson rusar ut från sin psykriatikers praktik och ser alla som sitter i väntrummet frågar högt rakt ut "What if this is as good as it gets?" om sitt liv med tvångbeteenden och läkningen av dessa.
Jag frågar också från mitt hörn i livet här ute på ön "Tänk om livet inte blir bättre än så här?"
Ja, då är jag fullkomligt nöjd med det som är.



Lycka är att sitta runt ett matsalsbord och dricka glögg

Efter att med hjälp av den gode bybon AndersN ha avklarat den sista grovsopehämtningen för året i ett relativt milt väder, det regnade inte som det typiskt nog alltid gör när det är dags att dra grovsopor till hamnen och at trängeln vid båten uteblev kändes det extra härligt att fira i alla fall för mig första glöggaftonen med grabbarna i Svens fina hus i Trouville.

Just denna dag var också avstängning för sopstationerna i Trouville, inte för att det är lycka precis för nu det är bara för alla att dra med soporna ner till byn, men vi har i alla fall fortfarande vatten i ledningarna och det är lycka.

0 comments:

Skicka en kommentar

Related Posts with Thumbnails