![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEilrPi4kyHGyk-VIawBBO6j6CbQ5oEhZSN5uURwawKvn3DHLDNkjtR57KgM-jqb7zqTPEOkPh24KEJQRzLveivA_gzPOC_TFgJ4OtZTj8udZNlMh5EdnaVOi60MOlC-yxEoS-OFVh7ym4V-/s320/Hallon2.jpg)
Precis när jag slagit upp mina blå fick jag en handfull solvarma hallon av min Lasse på sängen. De lämnade en fantastisk eftersmak i munnen så kanske ska jag försöka mig på en kraftsamling för att få till en Berrychoclate pie till kvällen!
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgU6hrfMjFMZKe-ALdLVC8CawnI7lUMJc9m9Jl7Ihj0IkWxCnxLSQovpvdi_AD7Zx7cnRYlBhor3h-yMnLKHITmLUEnl__FuUOD5o72jaSUHa_crSv3U6RvUnBpgLpq-SQBAkApIoM8NjBt/s400/berry_pie_chocolate.jpg)
12 bitar
Ingredienser
Chokladkräm
150 g vit choklad
2 1/2 dl vispgrädde
2 cl Cointreau, kan uteslutas
Deg
4 dl vetemjöl
2 msk Dansukker Florsocker
1 krm salt
150 g rumsvarmt smör eller margarin
Garnering
bär
vit choklad
Foto & recept Dansukker
0 comments:
Skicka en kommentar