onsdag 10 juni 2009

Det blir aldrig roligare än man gör det...


Svinkallt 10 grader och regn, sen kom även tjockan och mistlurarna började genast att bröla ute på vattnen. Men det stoppar inte besökarna att komma ändå och det ska vi vara så glada för. Förutom en Cinderellalast med glada danska pensionärer, kom även min kompis Paul. Så dejligt, fast han varken är dansk eller pensionär, lite senare kom även Lasse.
Det blev fullt på Värdshuset med pensionärer och locals men om det fanns hjärterum fanns det stjärterum, man åt i skift.



Vi upptäckte även att Sandhamns Deli slagit upp portarna, med samma fina sortiment av fisk, skaldjur, kött och ostar, frukt och grönsaker som förra året. I år är det ett ungt trevligt par som tagit staffetpinnen.
Wow, sådant ger jag tummen upp för och heja för att de vågar hoppa på något de aldrig gjort förr som att driva en delibutik.

Öppet vardagar har de också vilket var en hit just sådan dag som denna. Paul hade med sig gott vin och vi köpte lyxiga ostar som Brie de Meaux och vällagrad Gruyere och en mild hård getost som jag glömt namnet på.
Så lunkade vi hemåt till brasan.
Det blev en fin och härligt solig dag i våra sinnen och själar.

0 comments:

Skicka en kommentar

Related Posts with Thumbnails