onsdag 23 september 2009

En stilla Sandhamnshelg - not...


Grattis alla lyckliga som fick uppleva den undersköna sommarhelgen på Sandhamn den 19-20 september, grattis till mig själv alltså. Ovanpå de fina vädret 21-23 grader, såg på nyheterna att Stavsnäs mätte varmast i Sverige under lördagen, hade Via Mare sin årliga famijedag. En massa festligheter som vin och champagneprovningar, försäljning, provturer i luften och ribbåt på havet mm mm fanns på menyn.

Jag hörde ryktas att den var 930 föranmälda till evenemanget och hotellet var överbokat med 50 personer, Värsan fick stänga köket en timme för att klara av rusningen till middagen, pju!
Vilken tur att jag hade middag hemma.

Ja alla kan ju med lillfingret räkna ut att det inte blev någon stilla och lugn helg på ön denna helg (heller).
Men trevligt var det säkert ändå trots trängsel för alla var glada och nöjda i denna brittsommar värme.
Bryggorna utanför hotellet var smockfulla med feta yachter och för oss i seglarmetropolen ser det alltid lika komiskt ut. Det är som Sandhamn förvandlas till St Tropez för en helg, alla känner alla och champagnen korkas upp snabbare än kindpussarna hinner utdelas.



Trångt och fascinerande på bryggan!


Några kända profiler som drog ut allt vad helgen hade att erbjuda! Minst två av dessa herrar har numer även en skådespelarkarriär att skriva in i sina CVn.

..o ja dessa två också!

0 comments:

Skicka en kommentar

Related Posts with Thumbnails