torsdag 4 december 2008

Hur lång tid ska det ta och flytta in..

Min nya byrå och en de skitsnygga italienska fåtöljerna jag köpte av min bästis och hennes man
I morse kom då äntligen den sista pusselbiten som fattades för att min hem ska kännas som ett hem igen. Ett år och 2 månader efter branden i grannlägenheten får jag den sista möbeln levererad, min efterlängtade byrå för underkläder och strumpor.

Visst, det står några flyttlådor kvar i ett hörn, men det är mest av lathet de inte kommit därifrån. Några lådor med "bortskänkes" och sånt. Inga tavlor har heller kommit upp på väggarna så lägenheten liknar mycket en hotellsvit men det är fint och rent.

Min förra sambo kom med glada tillrop ungefär i november förra året när jag forfarande var i chock över att inte ha någonstans att bo.
Se det inte som en katastrof, se det som att det här som det bästa som har hänt på mycket länge...du är kvinna och kvinnor gillar att renovera och shoppa kläder!! Du får allt i ett! Ett nytt hem och pengar att spendera och det kommer inte att kosta dig ett dugg. Der är bara att slå klackarna i taket! Du har ju fått en lottovinst.

Ja, nästan så blev det! erhm...kanske man kan se det som så här i backspegeln. Ett fint hem där mycket är nytt och moderniserat.

MEEEEN och jag ropar högt för all sorg, elände och stress med att bo på hotell och bråka om ersättningar med försäkringsbolag när man befinner sig i orkanens öga och vet att man måste ut så är det inte hippt.

Så kul är det inte att shoppa, speciellt inte när man inte har en tråd att ta på sig.
En kvinna har ungefär 10par bh:ar, 30 par trosor och strumporna? miljarder...

Att mycket av ens tid går till att bara fixa nödtorftet är som sagt inte jippi! Sen ska resten av kroppen kläs samt målarfärg, tapeter, gardiner, gardinstänger, lampor you name it ska fixas.

Bråttom var det också hela tiden för alltid var det någon hantverkare som stod och hoppade..ändå tog det 9 månader innan jag hade en säng att sova i.

Men jag ska inte klaga...NU är allt superfint! Nyrenoverat från topp till tå, både i lägenheten och på kroppen.

Idag är en lyckodag!


1 kommentar:

  1. Grattis från mig till dig!TJOO! ack för kommentar min blogg! Jag trivs! Mitt "lilla pörte" består av 7 rum, 2 kök, en ladugård, en smedja, en såg, en fiskebod och div. lador! SÅÅÅÅ litet är det inte! Kramar från Pia

    SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails