tisdag 21 april 2009

Not for sale...

I bland springer man så där oförhappandes över något så bra som detta! Smycken med ett djupare syfte än att bara smycka!
Dangerous Goods har formgivit en serie smycken med namnet " Not for sale" som ett led i kampen för trafficking och människohandel.

Så här skriver de själva....
"Detta till förmån för brottsoffer utsatta för människohandel. Minimum 40-60 kr av varje smycke går till en fond som startas av Insamling Mot Trafficking Stiftelsen och avsikten är att, i första hand, göra insatser där samhällets resurser inte räcker till. Det kan handla om mammor utsatta för människohandel, som stannar i Sverige en längre tid för att vittna. Hemma väntar kanske ett eller flera barn. Här behövs ofta omedelbar hjälp, såsom mat och kläder. Konkreta insatser kan vara avgörande för att de utsatta kvinnorna skall få kraft till att återta kontrollen över sina liv."

"Not for sale"-smyckena finns att beställa på http://www.blingit.se/

Jag fullkomligt älskar armband och har såklart byrålådorna fulla med allehanda armband. Men detta armband tycker jag är speciellt så det finns naturligtvis redan i min samling!

0 comments:

Skicka en kommentar

Related Posts with Thumbnails