lördag 3 oktober 2009

Sköna ting hos Systrarnas...


När man kliver i det fantastiska sekelskifteshuset i Neglinge, Saltsjöbaden, in i värmen hos Systrarna i Handelshuset känns det som att kliva in i en jättelik garderob proppfull med underbara kläder, i den garderoben kan man tillbringa dagar och nätter med att prova varenda klädesplagg just for the fun of it. Där i garderoben hittar man även sina bästa vänner bakom draperier framför speglar, åmande och sjungande med något drömskt i blicken.
Där bland klädhängen hittar man barn och deras mammor och även deras mammor, alla verkar känna varandra och stämningen är hög.





Det doftar ljuvligt av ljus som brinner lite här och var och rätt vad det är har man ramlat över chokladpraliner som ligger i prasslande folie för avsmakning. Precis bredvid den härliga garderoben finns nämligen en avdelning för inredning, ja inredning med små sköna som jag skulle vilja kalla det accessoarer för hemmet. Det som lyser upp, doftar och sätter färg och som gör att man mår så bra.




Man kan inte annat än att bli glad av att tillbringa en fredagseftermiddag i denna humörhöjande miljö. Sen att man alltid hittar något fint att ta på sig eller en present till en vän gör ju inte saken sämre.














 

0 comments:

Skicka en kommentar

Related Posts with Thumbnails