torsdag 14 oktober 2010

Att blanda äpplen och päron...


Att börja en tidigt morgon med en grön frukost är inte så illa som det låter!
Förbereder man allt kvällen innan behöver det heller inte ta så mycket mer tid än att bre mackor.
Med frukt och grönskaker får också i sig bra vitaminer och proteiner för att inte glömma fibrer.
Här har jag pressat morotsjuice med gurka och ingefära, mixat i hop en jättegod och syrlig grön fruktgröt på äpple och päron, som jag äter med kanel. Det är raw förstås!

Grön fruktgröt
1 äpple
1 päron
1 kiwi
1/2 stjälk selleri
Kanel

Bland i lite kanel, det är gott hjälper det att hålla nere blodsockret.
Om man gillar selleri får man en gröt med lite sting i.
Jag gillar selleri, det är dessutom bra för blodtrycket, från päronet får man fibrer.


P.S Recepten finns i boken RawFood på svenska av Erika Palmcrantz

0 comments:

Skicka en kommentar

Related Posts with Thumbnails